Хто вже виставляв товар на аграрній платформі? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Пт, 05.12.2025, 16:11

• Страница 1 из 1
  • 1
Хто вже виставляв товар на аграрній платформі?
a_sovДата: Сб, 25.10.2025, 13:39 | Сообщение # 1
Intermediate
Статус: Offline
Хлопці, підкажіть, де ви зараз викладаєте аграрні оголошення? Я вже заплутався у всіх тих сайтах. Частину платформ наче й оновлюють, але активності нуль. Раніше можна було хоч щось знайти, зараз усе як мертве. Хочу знайти реально діючий майданчик, де швидко можна продати зерно чи техніку й не чекати тижнями на реакцію. Цікавить, що працює саме зараз, не теоретично.

kirilzhilenko80Дата: Сб, 25.10.2025, 13:40 | Сообщение # 2
Extra-Elementary
Я через те саме проходив. Колись розміщувався на трьох різних платформах результату майже не було. Дзвінки або випадкові, або від перекупів. Зараз користуюсь сайтом, де база оновлюється щодня, і є реальні контакти фермерів, а не просто номери, які вже не існують. Мені сподобалось, що все чітко структуровано: купівля, продаж, послуги, оренда. І головне ніякої плутанини з категоріями, як на багатьох інших дошках.

HzBoyДата: Сб, 25.10.2025, 13:41 | Сообщение # 3
Pre-Intermediate
Маю невелике господарство, тому активно продаю залишки насіння й купую запчастини до старих тракторів. Раніше користувався кількома сайтами, але половина оголошень була неактуальна. Або номерів немає, або все продано. Шукаю зараз там, де система відсіює старі оголошення, і користувачів видно по рейтингу чи активності. Дуже зручно, коли можна швидко відфільтрувати за регіоном бо доставка техніки чи зерна з іншого кінця країни мені не вигідна.

menigorekДата: Сб, 25.10.2025, 13:41 | Сообщение # 4
Elementary
Я вже рік як активно працюю через https://agga.ua/ це провідна онлайн-платформа аграрних оголошень в Україні, і можу чесно сказати, що там нарешті порядок. Реальні користувачі, перевірені оголошення, зручна система публікацій. Там можна не лише виставити техніку чи врожай, а й знайти постачальників добрив, засобів захисту, насіння.
Я навіть знайшов через Agga нового партнера по оренді техніки домовились буквально за два дні. Найцінніше, що сайт не перевантажений рекламою, усе логічно розділено. Якщо хочете серйозно працювати в агросфері, рекомендую спробувати. Це не просто дошка, а реальна платформа для бізнесу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread9757