Де можна замовляти капсули Dolce Gusto? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Пт, 05.12.2025, 18:02

• Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовляти капсули Dolce Gusto?
kirilzhilenko80Дата: Сб, 18.10.2025, 10:59 | Сообщение # 1
Extra-Elementary
Статус: Offline
Хочу знайти хороший сайт, де можна замовляти капсули Dolce Gusto. Брав якось на маркетплейсі, але прийшли з коротким терміном придатності, тепер не ризикую. Порадьте перевірені варіанти, щоб можна було брати різні смаки і не переживати за якість.

a_sovДата: Сб, 18.10.2025, 11:00 | Сообщение # 2
Intermediate
Мала таку ж ситуацію. Замовила Latte, а вони вже через два тижні мали закінчитися. Тепер дивлюсь лише на офіційних сайтах, де вказують дати. Найкраще, коли в описі пишуть країну виробництва зазвичай оригінал із Польщі або Італії, на смак різниця помітна.

kirilzhilenko80Дата: Сб, 18.10.2025, 11:00 | Сообщение # 3
Extra-Elementary
Підтримую, ще звертайте увагу на зберігання. Якщо капсули зберігаються неправильно, кава втрачає аромат. Я беру лише в інтернет-магазинах, де є фото упаковки з усіх боків, тоді видно маркування. Мені найбільше подобаються Espresso Intenso і Ristretto Ardenza, вони мають справжню міцність, не водянисті.

menigorekДата: Сб, 18.10.2025, 11:01 | Сообщение # 4
Elementary
Я вже більше року замовляю на Маудау. Там великий асортимент капсул Dolce Gusto https://maudau.com.ua/category/kava/typ_kapsul=dolce-gusto від класичних до сезонних смаків. Зручно, що можна одразу порівняти ціни на різні позиції, є сорти з молоком і без.
Якщо не знаєте, що вибрати, спробуйте асорті-набір там по кілька різних капсул, щоб знайти свій варіант. Ще плюс у тому, що все приходить у фірмових коробках, не пересипане, як буває на маркетплейсах. Доставка зазвичай за два дні, оплата зручна, підтримка швидко реагує, якщо щось не так.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread9698