|
Як замовити ром для вечірки?
|
|
| a_sov | Дата: Вс, 17.08.2025, 14:32 | Сообщение # 1 |
|
Intermediate
Статус: Offline
| Привіт усім! Мені потрібно замовити ром для вечірки. Ми з друзями хочемо зробити тематичний «піратський вечір», і без рому ніяк 🙂. У наших магазинах щось взагалі туго з вибором — або найдешевший варіант, або надто дорогі бренди. Чи можна десь онлайн взяти за адекватною ціною?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Вс, 17.08.2025, 14:34 | Сообщение # 2 |
Pre-Intermediate
| Я теж колись організовував вечірку і стикався з тією ж проблемою. У магазинах — вибір ніякий, а ще й продавці часто не можуть нічого порадити. У результаті довелось дивитися онлайн. Там реально простіше — одразу видно, що є в наявності, і можна підібрати потрібний сорт.
Сообщение отредактировал HzBoy - Вс, 17.08.2025, 14:34 |
| |
|
|
| taras_gamper | Дата: Вс, 17.08.2025, 14:35 | Сообщение # 3 |
|
Pre-Elementary
| Згоден, інтернет-магазини — кращий варіант. У знайомих бачив, як вони замовляли ром саме онлайн, бо в звичайних точках навіть половини того асортименту нема. І плюс доставка дуже виручає, особливо якщо часу мало.
Сообщение отредактировал taras_gamper - Вс, 17.08.2025, 14:37 |
| |
|
|
| menigorek | Дата: Вс, 17.08.2025, 14:37 | Сообщение # 4 |
|
Elementary
| Я теж шукав ром для вечірки і замовив у Маудау. Дуже сподобалось, що там є різні об’єми — від класичних пляшок до більших форматів. Асортимент https://maudau.com.ua/category/rom величезний, можна вибрати як щось простіше для коктейлів, так і преміум-ром для гурманів. Ціни нижчі, ніж у супермаркетах, і часто є акції. Доставка завжди чітка, упаковано все дуже якісно. Мені подобається, що сервіс на високому рівні: зателефонували, уточнили всі деталі, і вже наступного дня замовлення приїхало.
|
| |
|
|