|
Яка мийка на кухню зараз вважається реально класною?
|
|
| Levchenko | Дата: Вт, 03.06.2025, 18:56 | Сообщение # 1 |
Intermediate-Plus
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, яка мийка на кухню зараз вважається реально практичною і не надто вибагливою в догляді? Бо я, чесно кажучи, ніколи не звертав уваги на це, поки не залишився з малим удома й не почав сам варити-прати-мити. Наша стара металева вже вся в царапинах, шумить як літак і ще й плями лишає після кожного миття посуду. Дружина просить обрати нову, але я поняття не маю, що краще — камінь, нержавійка, а може скляна? Що не береш — всюди пишуть по-різному. Ще й хочеться, щоб не тільки гарно виглядала, а й служила довго, бо зараз із грошима не розженешся, самі знаєте.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Вт, 03.06.2025, 18:57 | Сообщение # 2 |
Intermediate-Plus
| Я вам як людина, що вже тричі змінювала мийку за життя, скажу одне — головне, щоб мийка була не тільки гарною, а й зручною. У мене зараз кам’яна, світло-сіра. Вона і глибока, і вода по ній не “стукає”, як по металевій. Головне — не брати найдешевшу модель, бо може почати тріскатись від гарячого. А ще я завжди раджу брати з “крилами” — місце, де ставити мокрий посуд. Особливо зручно, якщо немає посудомийної. Догляд простий — протерти серветкою та зрідка помити лимонною кислотою. Виглядає як новенька! І ще — звертайте увагу на глибину чаші, бо якщо мілка — все буде розбризкуватись, а з дитиною на руках це дуже незручно.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Вт, 03.06.2025, 18:57 | Сообщение # 3 |
Intermediate-Plus
| А можна ще одне уточнення: ваша кам’яна мийка — це з натурального каменю чи штучного? І де ви купували? Просто я бачив щось подібне в епіцентрі, але ціни дуже різні, а на вигляд — усі однакові. Не хочу взяти якусь китайську підробку. Де краще шукати?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Вт, 03.06.2025, 18:57 | Сообщение # 4 |
Intermediate-Plus
| Коли сама шукала нову мийку, то теж розгубилася — вибір величезний, а ціни різняться в рази. Тому я ретельно все вивчала, порівнювала, читала відгуки. Врешті обрала мийку зі штучного граніту — це сучасний композит, дуже міцний і практичний. За якістю та зовнішнім виглядом — не гірше натурального каменю, але легша в догляді та доступніша за ціною. Щодо місця покупки — дуже раджу звернути увагу на офіційний сайт Franke https://f-partner.kyiv.ua/kukhonni-myiky Там великий асортимент мийок — від класичних до сучасних дизайнерських моделей. Усе сертифіковане, є гарантія, консультації, а ще — зрозумілий опис кожної моделі. Це не якась масова “мережа”, де важко розібратись, а спеціалізований магазин, де дійсно допоможуть підібрати те, що потрібно саме вам.
|
| |
|
|