автоцивілка - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Вс, 17.11.2024, 19:35

• Страница 1 из 1
  • 1
автоцивілка
dm3481720Дата: Вс, 27.10.2024, 03:22 | Сообщение # 1
Elementary
Статус: Offline
Знову шукаю надійну компанію для оформлення автоцивілки. Дуже важливо, щоб страхова компанія була уважною до клієнтів і швидко реагувала на запити. Якщо у когось є досвід співпраці з хорошими страховиками, буду радий дізнатися.

MaksДата: Пн, 28.10.2024, 03:36 | Сообщение # 2
Elementary
Коли настав час поновлювати автоцивілку, я одразу звернувся до VUSO, адже вже мав позитивний досвід з цією компанією https://vuso.ua/landing-page/autocivilka-b2c Оформлення зайняло мінімум часу, поліс доставили на електронну пошту практично одразу. Радує, що умови страхування залишаються вигідними, а обслуговування – на високому рівні. Вважаю, що VUSO – це надійний вибір для автоцивілки, який варто розглянути.

LolliiPOPДата: Вт, 29.10.2024, 23:36 | Сообщение # 3
Beginner
Цитата dm3481720 ()
Знову шукаю надійну компанію для оформлення автоцивілки. Дуже важливо, щоб страхова компанія була уважною до клієнтів і швидко реагувала на запити. Якщо у когось є досвід співпраці з хорошими страховиками, буду радий дізнатися.

Яка різниця в страховій купувати чи через сервіс?

Добавлено (29.10.2024, 23:37)
---------------------------------------------
Просто цікаво чи є різниця в ціні? Хто купує через онлайн сервіси? І як обрати хороший онлайн сервіс для покупки полісу?

liuma1206Дата: Вт, 29.10.2024, 23:53 | Сообщение # 4
Elementary
Цитата LolliiPOP ()
Яка різниця в страховій купувати чи через сервіс?

Ніякої, якщо ви про ціну

LolliiPOPДата: Вт, 29.10.2024, 23:55 | Сообщение # 5
Beginner
А ви як для себе купуєте?

liuma1206Дата: Ср, 30.10.2024, 00:03 | Сообщение # 6
Elementary
Я люблю через онлайн сервіс. Там представлені всі страхові компанії, і ти можеш порівняти умови, ціни. Часто на таких сервіс бувають якісь розіграші, акції цікаві, а ще є додаток через який мені зручно все заповнювати. Почитайте відгуки Hotline.Finance https://top20.ua/kyiv....ya.html і зрозумієте що кращого сервісу не існує.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread6840