Обираємо найкращий шампунь для жирного волосся - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Сб, 16.11.2024, 11:37

• Страница 1 из 1
  • 1
Обираємо найкращий шампунь для жирного волосся
HzBoyДата: Чт, 01.08.2024, 12:25 | Сообщение # 1
Extra-Elementary
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, який шампунь краще обрати для жирного волосся? Я вже перепробувала безліч різних марок, але поки що не знайшла той, який дійсно допомагає. Проблема в тому, що волосся починає жирніти буквально через день після миття. Може, хтось стикався з подібною проблемою і може порекомендувати щось перевірене? Цікавлять як аптечні варіанти, так і професійні лінії.

misterbicipsДата: Чт, 01.08.2024, 12:25 | Сообщение # 2
Intermediate
У мене теж була така проблема, і я можу порадити спробувати шампунь для жирного волосся Unik Sebum Balance Arual, 250 мл. Він мені дуже допоміг, волосся стало значно довше залишатися чистими. Ще хороший варіант - BIOTOP 09 Очищуючий шампунь 500 мл, правда, він трохи дорожчий, але результат того вартий.

HzBoyДата: Чт, 01.08.2024, 12:26 | Сообщение # 3
Extra-Elementary
Я чула про BIOTOP 09, багато хто його хвалить, але ціна дійсно кусається. А ось про Unik Sebum Balance Arual не знала, треба буде спробувати. Як ти думаєш, чи варто мені ще звернути увагу на шампуні без сульфатів? Кажуть, вони менше подразнюють шкіру голови і допомагають у боротьбі з надмірною жирністю.

LevchenkoДата: Чт, 01.08.2024, 12:27 | Сообщение # 4
Intermediate-Plus
Звичайно, варто спробувати шампуні без сульфатів, вони дійсно м'якше впливають на шкіру голови. Я б рекомендував подивитися каталог шампунів для жирного волосся https://beauty-prof.com/ua-volo....olossya в інтернет-магазині Beauty-prof. У них є великий вибір різних товарів, включаючи косметику, креми, концентрати, маски та інше.

У них швидка доставка по Україні і багато різних переваг. Наприклад, у них є шампунь для глибокого очищення шкіри голови 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo Masil, який чудово підходить для жирного волосся і коштує 569 грн. Спробуй заглянути туди, впевнений, знайдеш щось підходяще для себе. Удачі в пошуках!

anzelikafeseckoДата: Вс, 11.08.2024, 20:53 | Сообщение # 5
Elementary
Привет! Ищу, где купить профессиональный ботокс для волос. Может кто подскажет проверенные варианты?

annanasebanДата: Вс, 11.08.2024, 23:49 | Сообщение # 6
Pre-Elementary
Недавно приобрела ботокс для волос в онлайн-магазине https://brazil-prof.com/ru/botoks-dlya-volos/ Сначала меня привлекла обширная линейка профессиональных средств для ухода за волосами, но именно ботокс для волос стал для меня настоящим открытием. После первого использования волосы стали заметно более гладкими, мягкими и блестящими. У меня кудрявые и пористые волосы, и это средство помогло укротить непослушные пряди, делая их более послушными и ухоженными. Хочу отдельно отметить удобство покупки в магазине brazil-prof: сайт интуитивно понятен, а процесс заказа занял всего несколько минут. Приятным бонусом стала оперативная доставка – заказ пришел очень быстро, и был надежно упакован. В целом, покупка ботокса для волос в этом магазине стала отличным решением, и я обязательно вернусь за новыми средствами для ухода за волосами.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread6340