|
Який крем La Roche-Posay краще для комбінованої шкіри?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Ср, 07.01.2026, 14:18 | Сообщение # 1 |
|
Pre-Intermediate
Статус: Offline
| Моя шкіра дуже схильна до сухості, особливо в холодну пору року. Шукаю крем, який буде інтенсивно зволожувати і створювати на обличчі захисний бар'єр від холоду, не роблячи шкіру жирною. Що можете порекомендувати?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Ср, 07.01.2026, 14:20 | Сообщение # 2 |
|
Intermediate
| Для сухої шкіри в холодну пору року краще обирати креми з живильними компонентами, такими як олії, масла ши чи кокосу. Такі креми добре утримують вологу і створюють захисний бар'єр. Водночас важливо, щоб крем був не надто важким, а добре вбирався і не залишав відчуття тяжкості.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Ср, 07.01.2026, 14:21 | Сообщение # 3 |
Pre-Intermediate
| Я б порадила звернути увагу на креми, що містять гіалуронову кислоту. Вона чудово утримує вологу в шкірі і створює захист від зовнішніх факторів. Також варто вибирати креми з екстрактами рослин, які заспокоюють шкіру, наприклад, з алое вера чи ромашки. Вони не тільки зволожують, але й заспокоюють шкіру в умовах холоду.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Ср, 07.01.2026, 14:22 | Сообщение # 4 |
|
Elementary
| Для такого типу шкіри я б порадила креми La Roche-Posay https://maudau.com.ua/categor....e-posay вони мають чудову формулу, яка дає зволоження, не залишаючи жирного блиску. Я придбала креми цієї марки через маудау і вони справді допомагають зберігати зволоження впродовж дня, навіть в холодну погоду. Ці креми мають дуже легку текстуру, яка не забиває пори, і з ними шкіра виглядає здоровою та свіжою. Особливо мені подобається, що вони не мають сильного запаху і дуже швидко вбираються, що ідеально для зимового догляду. Купуючи на цьому сайті, я завжди отримую швидку доставку, що робить покупки ще зручнішими.
|
| |
|
|
| languidlys | Дата: Ср, 07.01.2026, 21:33 | Сообщение # 5 |
|
Beginner
| Если хочешь привести ногти в порядок и ценишь аккуратность, стерильность и эстетический результат — рекомендую заглянуть в Luxury Beauty. Я сама долго искала, где в Дарнице делают маникюр без спешки и с душой. Там мастера реально понимают, как подчеркнуть форму и цвет под стиль. Если интересует качественный маникюр Дарница https://luxurybeauty.kiev.ua/ru/nails/ - можешь смело записываться, результат точно порадует. Мастера используют только качественные материалы, и покрытие держится долго. Атмосфера в салоне спокойная, поэтому процесс проходит максимально комфортно.
|
| |
|
|