Порадьте шампунь - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Вс, 17.11.2024, 03:35

• Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте шампунь
misterbicipsДата: Чт, 26.09.2024, 19:45 | Сообщение # 1
Intermediate
Статус: Offline
Народ, тут така справа... Шукаю шампунь, щоб добре підходив для моїх чутливих волосся та шкіри голови. Вічно від звичайних починається свербіж або сухість. Може, хтось щось пробував без сульфатів чи інших шкідливих інгредієнтів? Цікавить ваша думка!

vovunahДата: Чт, 26.09.2024, 19:47 | Сообщение # 2
Beginner
Так, я тебе розумію! У мене така ж проблема, тому вже давно перестала купувати звичайні шампуні. Моя перукарка радила безсульфатні варіанти, і я помітила, що після них волосся стало менш ламким і шкіра голови не так свербить.

antp111Дата: Чт, 26.09.2024, 19:48 | Сообщение # 3
Beginner
О, я теж намагалася знайти щось для себе. Після хімічних шампунів у мене часто була алергія. Спробувала кілька варіантів, але найкраще підійшли саме безсульфатні шампуні. Вони делікатніші, але водночас очищують не гірше за звичайні.

HzBoyДата: Чт, 26.09.2024, 19:51 | Сообщение # 4
Extra-Elementary
Безсульфатні шампуні https://beauty-prof.com/ua-volo....mpun-ua дійсно можуть бути справжнім порятунком, особливо якщо у тебе чутлива шкіра голови або сухі кінчики волосся. Головна їхня перевага в тому, що вони не містять агресивних хімічних компонентів, таких як сульфати, які часто викликають подразнення та пересушують волосся. Я помітив, що після початку використання безсульфатного шампуню моє волосся стало значно м'якшим і живішим. Очищує вони насправді дуже добре, навіть якщо здається, що піниться не так сильно, як звичайні шампуні. Але це тому, що сульфати відповідають за густу піну, а тут все на натуральних компонентах. Ще одна класна річ – вони підходять для частого використання, тому що не вимивають природний жир з волосся.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread6664