|
Індивідуальні ортопедичні устілки!
|
|
| a_sov | Дата: Сб, 15.11.2025, 16:13 | Сообщение # 1 |
|
Intermediate
Статус: Offline
| Потрібні індивідуальні ортопедичні устілки і хочу нарешті розібратись, як вибрати нормальну компанію. Інформації повно, але скрізь усе різне: хтось каже про аналіз ходи, хтось про 3D моделі, а хтось просто гріє за шматок піни. Мені треба чітко зрозуміти, що реально впливає на якість устілок і куди у Львові краще звернутися, щоб не зламати ноги ще більше.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Сб, 15.11.2025, 16:13 | Сообщение # 2 |
|
Extra-Elementary
| Перш за все треба дивитись, як роблять діагностику. Якщо дивляться на стопу пів хвилини і одразу пропонують готову вставку, то тікайте. Я робив устілки після травми і мені стало легше тільки тоді, коли майстер перевірив навантаження на кожну частину стопи. Хороша устілка повинна компенсувати твою помилкову постановку, а не просто заповнювати порожній простір у взутті.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Сб, 15.11.2025, 16:14 | Сообщение # 3 |
|
Elementary
| Я довго не міг зрозуміти, чому перші дві пари були незручними. Проблема була в матеріалі і неправильній висоті підтримки. Третій раз робив у місці, де дозволили приміряти пробний варіант перед фінальним виготовленням. Важливо, щоб устілка була еластична в потрібних точках і не давила на плюсну. Особливо якщо ходите багато або маєте зайву вагу, некоректний підбір тільки погіршить ситуацію.
|
| |
|
|
| taras_gamper | Дата: Сб, 15.11.2025, 16:15 | Сообщение # 4 |
|
Pre-Elementary
| Мій досвід показав, що найважливіше це не бренд, а процес виготовлення і увага до деталей. Потрібно, щоб вам робили аналіз ходи, дивились на рух колін і кут постановки стопи, а не просто зліпок. Я замовляв устілки там, де дають докладне пояснення, які корекційні зони додають і як вони працюють під навантаженням. Можу порадити звернутися на сайт https://footbalance.com.ua/vse-shc....ustilky бо там мені вперше зробили устілки, які не хотілося зняти через годину. Вони підбирають жорсткість під конкретну ногу, а не шаблон. Не ведіться на дешеві варіанти, бо часто вони взагалі не коригують нічого. Краще один раз пройти повноцінну діагностику і отримати устілку, яка реально зніме біль, ніж потім знову переробляти.
|
| |
|
|