|
Чи є різниця між різними капсулами Ariel?
|
|
| menigorek | Дата: Пт, 14.11.2025, 13:03 | Сообщение # 1 |
|
Elementary
Статус: Offline
| Потрібно замовити капсули Ariel, але не можу знайти нормальний варіант у своїх магазинах. Або залишилися дрібні упаковки, або неповні набори без чітких маркувань. Хочу взяти одразу великий об’єм, щоб вистачило на кілька тижнів. Порадьте, де купуєте без ризику отримати підміну.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Пт, 14.11.2025, 13:04 | Сообщение # 2 |
|
Intermediate
| Я вибираю капсули тільки там, де видно реальне фото упаковки, бо тоді легко визначити правильну серію. Бувають варіанти з різними ароматами і формулами, тому дивись, щоб назва збігалася з тим, що потрібно. Якщо є вказівка про кількість циклів прання, це взагалі супер. Так легше зрозуміти, на скільки вистачить упаковки.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Пт, 14.11.2025, 13:05 | Сообщение # 3 |
Pre-Intermediate
| Я звертаю увагу на зовнішній вигляд капсул, бо у Ariel чітка структура камер всередині, і вона легко відрізняється від інших брендів. Якщо на фото видно нечітку форму або дивні кольори, я такий товар одразу відкидаю. У великих форматах завжди краще співвідношення ціни і кількості, тому беру від 40 штук і більше. Також перевіряю, чи вказана температура розчинення, особливо якщо перу на швидких режимах. Це допомагає уникнути ситуацій, коли капсула не встигає повністю розчинитися.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Пт, 14.11.2025, 13:05 | Сообщение # 4 |
|
Extra-Elementary
| У мене була історія, коли купив якісь «дешеві капсули» в іншому магазині, а вони взагалі не відпирали, тільки запах лишали. Після того перейшов на Ariel https://maudau.com.ua/categor....d=ariel і замовляю виключно через сайт магазину Маудау. Все приходить швидко, без зайвих розмов з кур’єрами, і головне якість стабільна. Кидаю одну капсулу в машинку, навіть якщо речі після роботи брудні. Ще подобається, що капсули добре розчиняються навіть у холодній воді немає оцих слизьких шматків, що інколи бувають у дешевих. І чесно кажучи, після того як звик до такого комфорту, вже навіть не думаю про якісь інші варіанти.
|
| |
|
|