|
Хто пробував дитячу туш для вій — безпечна вона?
|
|
| xtrance1991 | Дата: Пн, 10.11.2025, 15:52 | Сообщение # 1 |
Extra-Elementary
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Хто реально пробував дитячу туш для вій? Побачила в продажу, але щось сумніваюся, чи вона безпечна. Донька просить, бо бачить, як я фарбуюся, а мені страшно давати звичайну туш — бо й алергія може бути, і очі чутливі. Хочеться, щоб усе було без шкідливих речовин, без різкого запаху, щоб не щипало очі і легко змивалось. Може хтось вже купував, підкажіть, чи справді це безпечно для дітей?
|
| |
|
|
| vasya195 | Дата: Пн, 10.11.2025, 15:53 | Сообщение # 2 |
Intermediate
| Я брала таку для своєї доньки, бо вона теж цікавилась моєю косметикою. З власного досвіду скажу, що дитяча туш відрізняється — у ній м’якша формула, менше ароматизаторів і взагалі немає агресивних компонентів. Наноситься тонко, не склеює вії, легко змивається водою. Але все одно важливо дивитись на склад і уникати будь-яких парфумованих або яскравих варіантів. У нас не викликала подразнення, дитина раділа, бо почувалася як мама.
|
| |
|
|
| xtrance1991 | Дата: Пн, 10.11.2025, 15:54 | Сообщение # 3 |
Extra-Elementary
| А де шукала? Бо я дивилася в офлайн-магазинах — там або «іграшкова» косметика, або якась дивна без етикетки. Хочу саме ту, що підходить для дитячої шкіри, без запаху і без сліз. Бо дочці шість, і вона хоче святковий макіяж на виступ у садку. Хочеться зробити приємно, але не ризикувати очима. Може є десь нормальний вибір такої декоративної косметики саме для дітей?
|
| |
|
|
| vasya195 | Дата: Пн, 10.11.2025, 15:54 | Сообщение # 4 |
Intermediate
| Можна знайти безпечну дитячу декоративну косметику https://maudau.com.ua/category/kosmetyka-dlia-ditei у тому числі й туш для вій, в інтернет-магазині MAUDAU. Там зручно обирати товари саме для дітей, бо в описі завжди вказано, що підходить для чутливої шкіри, без спирту, без барвників, які можуть подразнювати. Такі туші мають легку текстуру, не розмазуються, не склеюють вії й легко змиваються звичайною водою без мила.
На MAUDAU можна купити не лише туш, а й блиски, дитячі лаки, тіні та іншу декоративну косметику, створену спеціально для безпечного дитячого використання. Це гарний варіант, щоб задовольнити цікавість малечі й водночас бути впевненою, що її шкіра не постраждає.
|
| |
|
|