Хтось реально отримував гроші терміново на карту за 10 хв.? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Пт, 05.12.2025, 18:47

• Страница 1 из 1
  • 1
Хтось реально отримував гроші терміново на карту за 10 хв.?
akhamsaДата: Пт, 17.10.2025, 10:14 | Сообщение # 1
Intermediate
Статус: Offline
Я кілька разів бачив рекламу, що можна отримати гроші на карту буквально за 10 хвилин, без довідок і дзвінків. Але сумніваюсь, що це реально. Зазвичай банки тягають із перевірками, а тут обіцяють миттєво. Хтось справді пробував оформити терміновий кредит саме так, щоб гроші прийшли одразу після заявки, чи це просто маркетинг?

RennixДата: Пт, 17.10.2025, 10:15 | Сообщение # 2
Beginner
Я колись пробував через одну МФО, мені прийшло десь за 15 хвилин. Але то я вже був у них клієнтом, тому перевірок не було. Якщо вперше подаєш заявку, то швидко не вийде. Все одно треба підтвердити паспорт, ІПН, іноді фото з картою. За 10 хвилин можуть дати лише невелику суму, якщо в системі вже є твої дані.

beketovalimДата: Пт, 17.10.2025, 10:16 | Сообщение # 3
Beginner
У мене було так, що гроші дійшли за 10–12 хвилин, але я користувався тією ж компанією кілька разів і мала вже підтверджений акаунт. Якщо новачок, тоді система запитує перевірку особи, банківської карти, перевіряє кредитну історію. Тому перший раз займає пів години або й більше.
Також треба бути уважним, бо деякі сайти копіюють вигляд МФО і потім вимагають оплату за якусь послугу чи підтвердження.
Якщо бачиш, що хочуть гроші наперед, краще закрити сторінку, це шахраї.

dorenyuristДата: Пт, 17.10.2025, 10:22 | Сообщение # 4
Beginner
Я оформлював терміновий кредит онлайн, коли терміново треба було 2000 грн до зарплати. Заповнив анкету, підтвердив паспорт і картку, гроші впали за 8–9 хвилин. Але це тому, що я вже мав історію кредитів у них, система автоматично підтвердила заявку. Якщо новий клієнт, то час збільшується через перевірку даних. Зараз роблю все через терміновий кредит онлайн https://moneyveo.ua/uk/--dengi-srochno/ бо там реальна автоматична система, яка не вимагає купу паперів.
Важливо перед подачею перевірити, щоб картка була активна, дані збігалися з паспортом, інакше заявку може відхилити або затримати. Якщо дотриматись цих умов, реально отримати гроші на карту за 10–15 хвилин без дзвінків і очікувань.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread9686