Чи відрізняється ром? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Сб, 06.12.2025, 09:23

• Страница 1 из 1
  • 1
Чи відрізняється ром?
a_sovДата: Вт, 12.08.2025, 16:42 | Сообщение # 1
Intermediate
Статус: Offline
Хочу купити ром уперше і боюся помилитися з вибором. Читаю, що є різні категорії — світлий, золотий, темний, пряний, і навіть витриманий. Як зрозуміти, який з них підійде саме мені, якщо я навіть не знаю, чи буду пити його з колою, чи просто в келиху?

HzBoyДата: Вт, 12.08.2025, 16:43 | Сообщение # 2
Pre-Intermediate
Я починав з білого рому, бо він більш універсальний. З ним можна зробити і мохіто, і піна коладу, і просто випити з льодом. Поступово пробував інші варіанти й зрозумів, що золотий мені ближчий за смаком — він більш м’який, але з характером.

kirilzhilenko80Дата: Вт, 12.08.2025, 16:43 | Сообщение # 3
Extra-Elementary
Я навпаки стартував із пряного рому — він має виразний аромат і цікавий смак навіть без коктейлів. Але, якщо не знаєш, що більше подобається, краще почати з чогось нейтрального, а вже потім експериментувати з різними стилями.

menigorekДата: Вт, 12.08.2025, 16:44 | Сообщение # 4
Elementary
Чесно, я раніше ром тільки в duty free брав, бо боявся підробок у магазинах. Але в Маудау https://maudau.com.ua/category/rom/product_brand=dead-man-s-fingers замовив Dead Man’s Fingers і зрозумів, що все норм – оригінал, смак чіткий, запах насичений. Приїхало за два дні, ще й кур’єр подзвонив заздалегідь, щоб я був вдома.
Плюс у них можна відразу уточнити, який завоз і чи є потрібний смак у наявності. Для мене це важливо, бо не люблю сюрпризів. Ще один плюс – ціна була нижча, ніж у місцевих точках, навіть з доставкою. Тепер, якщо треба щось особливе, відразу дивлюсь там. І що приємно, ніяких "прихованих" комісій – як на сайті написано, так і платиш. А ще вони швидко відправляють замовлення – немає оцього "чекайте три дні, поки зберемо".

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread9169