|
Освітлення
|
|
| a_sov | Дата: Чт, 19.06.2025, 17:27 | Сообщение # 1 |
|
Intermediate
Статус: Offline
| Друзі, у кого була ситуація, коли треба врізний трек 48V у гіпсокартон? Який онлайн-магазин вам підібрав усе під монтаж — з кріпленням, шинами і блоком живлення?
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Чт, 19.06.2025, 21:44 | Сообщение # 2 |
|
Extra-Elementary
| У мене якраз була така ситуація — треба було врізати трек 48В у гіпсокартон. Думав, буде гемор, але в OLEDIM https://oledim.com.ua/mahnitni-trekovi-systemy-48v/ усе розклали по поличках. Сказав, що треба в гіпс, і мені підібрали спеціальні кріплення, шини з бортиком, які врізаються заподліцо, блок живлення, який ховається в стелі. Плюс ще й допомогли з підключенням — дали схему і пояснили, куди кидати кабель, щоб не переробляти. Результат — виглядає бомбезно, як з журналу. Якщо не хочеш морочитись — пиши їм, дуже в темі.
|
| |
|
|
| anastasiadidoval | Дата: Вт, 23.09.2025, 21:30 | Сообщение # 3 |
Beginner
| Чесно кажучи, із всіма цими класифікаціями складнувато. Просто потрібно було все для трекового освітлення, отак для мене напевне простіше))) Ми купували все у Епіцентрі. Але потім знайшла в інтернеті дешевше те саме світильне обладнання.
|
| |
|
|
| Лина | Дата: Вт, 23.09.2025, 21:35 | Сообщение # 4 |
|
Beginner
| У нас є дуже класний місцевий магазин Світлячок, от я все для монтажу системи освітлення у квартирі купував там. Там є професійний електрик, котрий підбирає все під запит покупця. Так що у мене із цим проблем не було. І ви спробуйте пошукати подібний магазин у своєму місті.
|
| |
|
|