Де в Миколаєві можна пройти Холтер ЕКГ?
|
|
misterbicips | Дата: Пт, 20.12.2024, 11:22 | Сообщение # 1 |
Intermediate-Plus
Статус: Offline
| Привіт всім! У мене останнім часом з'явились неприємні відчуття в області серця, тому хочу терміново пройти Холтер ЕКГ, але не знаю куди краще звертатися. Порадьте хороший медичний центр в даному місті, де можливе таке обстеження.
|
|
|
|
Levchenko | Дата: Пт, 20.12.2024, 11:26 | Сообщение # 2 |
Intermediate-Plus
| З серцем жартувати не можна, тому не гайте часу та звертайтесь до лікаря. Я сам сердечник пів життя на ліках, але регулярно моніторю своє здоров'я, щоб нічого не пропустити. Можу тобі підказати в який медичний центр, частіше за все звертаюсь.
|
|
|
|
misterbicips | Дата: Пт, 20.12.2024, 11:28 | Сообщение # 3 |
Intermediate-Plus
| Ось і я хочу зрозуміти стан свого серця, щоб почати вчасно лікування якщо воно потрібне. Буду дуже вдячний, якщо залишиш мені посилання на сайт медичного центру в Миколаєві, щоб я подивився які послуги вони надають.
|
|
|
|
Levchenko | Дата: Пт, 20.12.2024, 11:34 | Сообщение # 4 |
Intermediate-Plus
| Пройти холтер екг в Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/holter/ можна якщо звернутися в медичний центр Авіценна Медікал. Холтер ЕКГ – потужний інструмент, який дозволяє лікарям отримати додаткові дані про роботу серця у повсякденних умовах.
Цей метод дає можливість виявити аномалії, які можуть бути втрачені за стандартної ЕКГ. Записуйся на прийом до лікаря кардіолога, він все тобі назначить, а вчасне лікування, завжди дає гарні результати. Також на сайті, можна ознайомитися з цінами.
|
|
|
|