viktorovnauliana711 | Дата: Пт, 06.09.2024, 15:44 | Сообщение # 1 |
Beginner
Статус: Offline
| Ми хочемо створити у нашому домі атмосферу, що поєднує в собі елементи арабського мінімалізму. Це має бути щось легке, світле, але з акцентами, що нагадують про традиції та колорит арабської культури. До кого варто звернутися, щоб отримати якісний проект з таким стилем і зберегти функціональність простору?
|
|
|
|
misterbicips | Дата: Сб, 07.09.2024, 10:36 | Сообщение # 2 |
Intermediate
Статус: Offline
| Як задоволений клієнт, я радий поділитися своїм досвідом співпраці зі студією MAKHNO. Нещодавно я мав можливість ознайомитися з їхнім проєктом PEARL HOUSE https://makhnostudio.com/uk/project/pearl-house/ і це стало для мене справжнім відкриттям у світі архітектури та дизайну. Колекція проєктів, яку пропонує ця студія, вражає своєю унікальністю і глибиною. Кожен проєкт є витвором мистецтва, що надихає і вносить нові сенси у сучасний світ дизайну. На сайті MAKHNO ви знайдете більше інформації про PEARL HOUSE, яка демонструє не тільки майстерність дизайнерів, а й їхню здатність створювати простори, що відповідають найвищим стандартам якості і естетики. Впевнений, що співпраця зі студією стане для вас таким же приємним досвідом, як і для мене.
|
|
|
|