Як вивчити англійську самостійно? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Сб, 16.11.2024, 11:45

• Страница 1 из 1
  • 1
Як вивчити англійську самостійно?
bolshechem_zhiznДата: Сб, 10.08.2024, 16:55 | Сообщение # 1
Extra-Elementary
Статус: Offline
Доброго дня! Хочу звернутися до вас з проханням порекомендувати книги для самостійного вивчення англійської мови. Я завжди мріяв навчитися вільно спілкуватися англійською, але через брак часу та можливості відвідувати курси, вирішив навчатися самостійно. Можливо, у вас є якісь рекомендації щодо книг, які допоможуть мені досягти цієї мети? Цікавлять як підручники, так і книги для читання, що покращують словниковий запас. Буду вдячний за будь-які поради!

akhamsaДата: Сб, 10.08.2024, 16:56 | Сообщение # 2
Pre-Intermediate
Мені також цікаво дізнатися, які книги ви могли б порадити для самостійного вивчення англійської мови. Я вже маю деякі базові знання, але хотілося б покращити свою граматику та вимову. Чув, що є багато хороших підручників та посібників, які можна використовувати вдома, але хотілося б почути вашу думку.

bitehДата: Сб, 10.08.2024, 16:56 | Сообщение # 3
Extra-Elementary
Зараз шукаю матеріали, які допомогли б не лише засвоїти граматику, але й розвинути навички слухання та говоріння. Багато хто радить книги з аудіосупроводом або інтерактивні підручники.

cocacolaДата: Сб, 10.08.2024, 16:57 | Сообщение # 4
Elementary
Вітаю! Якщо ви шукаєте книги для самостійного вивчення англійської мови https://readeat.com/blog....ostiyno раджу звернути увагу на асортимент книгарні Readeat. Вони пропонують великий вибір видань для різних рівнів знань та потреб.
Наприклад, для початківців є підручник з граматики, що містить безліч вправ і пояснень, які допоможуть закріпити основи. Якщо хочете покращити навички читання та розширити словниковий запас, зверніть увагу на адаптовані книги з різними рівнями складності, що допоможуть поступово перейти до читання оригінальних текстів.
Також можна знайти посібник, що спеціалізується на розширенні словникового запасу за різними темами – від побуту до професійної лексики.

bartolitoroastДата: Чт, 15.08.2024, 12:07 | Сообщение # 5
Beginner
Дякую за цікавий ресурс, тепер точно вивчу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread6386