Стоматологія - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Ср, 23.10.2024, 12:34



  • Страница 1 из 1
  • 1
Стоматологія
alexsenelnikovДата: Ср, 01.06.2022, 17:38 | Сообщение # 1
Intermediate
Группа: Ученик/Студент
Сообщений: 200
Репутация: 0
Статус: Offline
Зараз стоматологія зараз дуже добре розвинена, тому практично будь-яку проблему можна вирішити, якщо довірити цю справу досвідченим професіоналам. Я довірив це кліниці oculus, там є зубна імплантація в мц oculus https://oculus.lviv.ua/areas/dentistry/implantaciya/ , точніше, саме вони мені її порекомендували і не пошкодував. Все пройшло швидко, без болю та у приємній атмосфері. Рекомендую.
 

kenpai4ik256Дата: Пн, 05.12.2022, 19:06 | Сообщение # 2
Pre-Elementary
Группа: Ученик/Студент
Сообщений: 14
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрий вечір, як на мене, дуже важливо стежити за своїм здоров'ям. Власне зубів це, звичайно, теж стосується. Якщо є проблеми, то не варто тягнути, краще вирішувати на початковому етапі. Якщо не знаєте кого вибрати, то підкажу. У Києві зараз номер один це стоматологія https://futurum-dentistry.com/
 

olegivantsov77Дата: Сб, 22.07.2023, 14:14 | Сообщение # 3
Pre-Elementary
Группа: Ученик/Студент
Сообщений: 22
Репутация: 0
Статус: Offline
Так, зараз справді можна вирішити будь-яку проблему із зубами, найголовніше звернеться до досвідчених професіоналок. З радістю, можу порадити вам клініку https://siy-dental.com/description-services/sapfirovi-brekety/ в якій ви можете детальніше ознайомитися з інформацією, я собі в них встановлював сапфірові брекети, зробили все акуратно і безболісно. Стоматолог дуже хороший та досвідчені, та й розцінки у них адекватні.
 

petrpetr_80Дата: Вт, 23.01.2024, 18:20 | Сообщение # 4
Elementary
Группа: Ученик/Студент
Сообщений: 72
Репутация: 0
Статус: Offline
Шукаєте, де можна отримати якісну, надійну та доступну стоматологічну допомогу. Сучасна стоматологія в Києві https://goo.gl/maps/cAgBEoUqtUyjTWGE8 - кваліфіковані медики, інноваційні технології, повний спектр професійних стоматологічних послуг та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Щоб підтримувати тривале здоров'я порожнини рота, сучасна медицина рекомендує відвідувати стоматолога кожні пів року. Це ідеальні умови, за яких лікар Мій стоматолог може контролювати патологічні зміни в порожнині рота пацієнта. Регулярні огляди у фахівця допомагають виявити карієс і ясен на ранніх стадіях, діагностувати проблеми з прикусом у дітей на етапі формування щелеп, що дає змогу заощадити час, а також кошти на лікування.
 

  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


frTread4553