Чи можна користуватися SPF щодня під макіяж? - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Пт, 27.03.2026, 10:46

• Страница 1 из 1
  • 1
Чи можна користуватися SPF щодня під макіяж?
xtrance1991Дата: Пн, 23.03.2026, 19:27 | Сообщение # 1
Pre-Intermediate
Статус: Offline
Дуже цікаво дізнатися вашу думку: я недавно почала користуватися тональним кремом, і мені порадили завжди під макіяж наносити SPF. Але мені здається, що це може зробити шкіру жирнішою або навіть скочуватися крем. Хто реально користується SPF щодня під макіяж і як це впливає на шкіру та стійкість мейкапу?

vasya195Дата: Пн, 23.03.2026, 19:28 | Сообщение # 2
Intermediate
Я вже давно наношу сонцезахисний крем під макіяж і можу сказати точно, що при правильному виборі текстури нічого не скочується, не жирниться і тональний крем лягає рівно. Головне — обрати легкий флюїд або емульсію, дати йому кілька хвилин повністю вбратися, і тоді макіяж буде триматися цілий день, а шкіра захищена від сонця.

xtrance1991Дата: Пн, 23.03.2026, 19:29 | Сообщение # 3
Pre-Intermediate
Але мене трохи лякає питання шарів на шкірі. Я боюся, що якщо нанести спочатку SPF, потім тональний крем, а зверху пудру, шкіра буде виглядати як маска і швидко забрудниться. Чи реально поєднувати всі ці продукти щодня без проблем для шкіри, особливо якщо вона комбінована і схильна до жирності в Т-зоні?

vasya195Дата: Пн, 23.03.2026, 19:31 | Сообщение # 4
Intermediate
Абсолютно реально поєднувати щоденний SPF із макіяжем, головне підібрати правильний засіб. Наприклад, легкий сонцезахисний флюїд або крем із приємною текстурою швидко вбирається і не залишає липкого шару, тому тональний крем лягає рівно, а пудра не скочується. Особисто я завжди раджу планувати макіяж так, щоб SPF став першим шаром після ранкового очищення і зволоження.

Для тих, хто шукає зручний варіант, можна купити спф https://estetbeauty.com.ua/product....zya-spf у магазині Estet Beauty, де є широкий вибір текстур та факторів захисту. Тут реально знайдеться засіб під будь-який тип шкіри — від комбінованої до сухої, і можна без ризику щодня носити макіяж, не боячись пересушити або забруднити шкіру.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread10836