Стеля з ефектом левітації - Форум для изучающих английский язык
Вы вошли как Гость
Текущая дата: Сб, 07.03.2026, 16:51

• Страница 1 из 1
  • 1
Стеля з ефектом левітації
makartaranovsДата: Пн, 16.02.2026, 19:00 | Сообщение # 1
Elementary
Статус: Offline
Хочу щось незвичайне для вітальні, щоб гості дивувались. Подруга розповідала про стелю яка ніби висить в повітрі і світиться по краях. Це реально або фотошоп?

kozeevkiril269Дата: Пн, 16.02.2026, 20:04 | Сообщение # 2
Elementary
Статус: Offline
Це реально, називається паряща стеля або парящий ефект. По периметру стелі залишається зазор зі світлодіодною підсвіткою, створюється ілюзія що стеля відірвана від стін. Виглядає фантастично, особливо коли ввімкнена тільки підсвітка без основного світла. Я бачив таке у знайомих і теж вирішив собі зробити. Технологія не складна, використовується спеціальний профіль з пазом для LED-стрічки. Всю інформацію знайшов на https://www.svitlosteli.com.ua/ceiling/pariashchi-natyazhni-steli/ де детально описаний процес монтажу. Можна вибрати колір підсвітки - білий, теплий, або навіть RGB з кольоровими режимами. Я зупинився на теплому білому для затишку. Майстри з SvitloSteli робили все за день, підключили на окремий вимикач щоб можна було вмикати підсвітку незалежно від основного світла. Вартість трохи вища ніж звичайна стеля, але ефект вражає абсолютно всіх хто бачить.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

frTread10528